Søndervig

Mellem det flade land og det brusende vesterhav rejser klitterne sig som en mur for at værne landet mod havet. Her ligger Søndervig som en port til Vesterhavet.

Søndervig er en af Danmarks ældste badebyer. En by der summer af liv og afslappet feriestemning.

Badeby med mere

Kom og oplev en stemningsfuld ferieby med attraktive shoppingmuligheder og spændende aktiviteter året rundt. 3 minutters gang fra centrum finder du Vesterhavet. Den ene dag stille og roligt – den næste dag voldsomt og brusende! Uanset om du har lyst til natur, kultur, aktiviteter eller seværdigheder, så har Søndervig det hele.

Naturoplevelser året rundt

I Søndervig har du kilometervis af strand, hav og klit. Om sommeren slikker badegæsterne sol og nyder badelivet. Andre traver i vandkanten, søger efter rav eller sætter måske en drage op. Om aftenen ses solen som en ildrød kugle gå ned i Vesterhavet. Når dagene er korte, bliver havet gråt og voldsomt og du bliver rusket godt og grundigt igennem af de mange storme. Søndervigs afveklsende natur byder konstant på nye og anderledes oplevelser.

Søndervig er en moderne badeby

I Søndervig kan du holde en aktiv ferie med badeland, bowling, tennis, fitness, golf samt utallige muligheder for spændende vandre- og cykelture. Eller hvad med en løbetur på stranden med salte skumsprøjt, gamle bunkers og hav så langt øjet rækker.

Shopping i Søndervig – også uden for normal åbningstid

I Søndervig har du alle muligheder for spændende og attraktiv shopping – også uden for de åbningstider, som du normalt kender. På en tur gennem Søndervig finder du brugskunst og arbejdende værksteder, samt mange spændende butikker og outlets med et stort udbud af mærkevarer indenfor tøj, sko og sport. Bliver du sulten er der ikke langt mellem de mange spisesteder med alt fra lokale specialiteter til hot dogs.

www.sondervig.dk

 

 

Hvide Sande

Hvide Sande - ægte oplevelser på alle årstider

Hvide Sande er pragtfuld på alle fire årstider.

Kom en varm sommerdag, når solen slår smut i bølgerne og fiskekutterne tøffer ind i havnen med friskfanget fisk. Køb en kurv rejer og et godt brød og sæt dig på en bænk og lad verden flyde forbi.

Eller en efterårsdag, når vinden rusker i masternes tovværk og bølgetoppene skummer hvidt i brændingen. Husk dragen, som helt sikkert får selskab af andre farvestrålende drager.

Særlig smuk er Hvide Sande en vinterdag, når sneen glitrer og fjorden er frosset til is. Ofte kan man se sære, hvide formationer omkring bøjer og vager vokse op af vandet og blive til spændende skulpturer. 

Måske er påsken den skønneste tid. Kom og oplev byen ren og fin og forventningsfuld. Tag en tur op i klitterne og ned på stranden - og hør ungerne hvine, når de for første gang dypper tæerne i vandkanten.

www.hvidesande.dk